HomeOther Languages ➔ Romanian

SMS-uri gratuite în vrac

Mac OS X Bulk SMS Software

Mac OS X Bulk SMS Software

MAC Bulk SMS software vă ajută să trimiteți mesaje text nelimitate pe computer Mac la lista de numere de contact cu ajutorul telefonului mobil și modemuri USB. Noi oferim diferite software-ul de mesagerie mobilă pentru a trimite mesaje text de grup de la Android mobile, modemuri USB și GSM telefoane mobile.

Bulk SMS Software - Professional

Bulk SMS Software - Professional

Bulk SMS Software - Professional proiectat special pentru a trimite SMS-uri în masă de la orice calculator la utilizator `s număr de telefon mobil prin utilizarea GSM și telefoanele mobile bazate pe Windows. Ușor de utilizat instrument de mesaje text facilitează mod rapid și eficient de comunicare cu clienții sau angajații, clienții de afaceri, angajati de birou, membri ai familiei, prieteni și alte persoane aflate în orice parte a world.Software oferă avantaj față de apelurile telefonice și email servicii Pe economisind timp prețios și posibilitatea de a trimite număr mare de mesaje într-un interval scurt de timp.

Bulk SMS software-ul pentru telefoanele mobile GSM

Bulk SMS software-ul pentru telefoanele mobile GSM

Extrem de fiabile și accesibile, software-ul Bulk SMS compune și trimite mii de SMS-uri de pe computer cu utilizarea tehnologiei GSM pe telefoane mobile. Programul cel mai convenabil oferă mod rapid și eficient pentru a transmite mesaje în vrac la individ sau grup, în interval scurt de timp. Programul facilitează utilizatorului să rămână conectat cu ușurință cu angajații, partenerii de afaceri, clienti, membri ai familiei, prieteni, etc locuiesc oriunde în lume.

Bulk SMS software pentru bazate pe Windows Mobile

Bulk SMS software pentru bazate pe Windows Mobile

Instrument avans mesagerie facilitează modalitate simplă și rapidă de a trimite SMS-uri legate de publicitate de produs, promovarea serviciilor, alerte de locuri de muncă, campanii de marketing, felicitări de sezon și mai mult. Cel mai bun utilitar de marketing prin SMS ajută întreprinderile să ajungă rapid la clientii tinta si le face conștienți despre produse, servicii, oferte etc Mobile SMS-uri transmise de software de sprijin majore de telefoane mobile, inclusiv ferestre HP iPAQ, HTC, Samsung, Panasonic si alte trupe populare.

Bulk SMS Software-ul - Multi USB Modem

Bulk SMS Software-ul - Multi USB Modem

Bulk SMS software-ul pentru Modem USB vă permite să compuneți și trimiteți vrac numărul de mesaje text de pe computer cu ajutorul modemului USB. SMS mesaje software-ul oferă posibilitatea de a conecta mai multe numere de modemuri USB cu calculatorul sau laptop dispozitiv pentru a trimite SMS-uri nelimitate text de pe PC. Mobil mesaje text SMS de programe de import și numerele de telefon de la foi de calcul Excel sau fișier text. Acum, nu este nevoie de conexiune la internet pentru a trimite mai multe numere de mesaje text, pur și simplu utiliza software-ul în vrac SMS-uri pentru a crea și difuza de grup text SMS de pe modem USB PC conectat.

Bulk SMS Software-ul (ediția multi-dispozitiv)

Bulk SMS Software-ul (ediția multi-dispozitiv)

Bulk SMS Software-ul vă permite să comunice cu oamenii prin difuzarea de mesaje text în vrac prin intermediul telefoanelor mobile GSM conectat la computer. PC-ul pentru a instrument de mesaje text în vrac mobil are capacitatea de a trimite mii de mesaje text prin bazată pe dispozitivul telefoane mobile tehnologia GSM fără conexiune la internet. Vă puteți conecta mai multe numere de telefoane mobile GSM cu computerul pentru a trimite mai multe mesaje text simultan.

Bulk SMS software-ul pentru BlackBerry Telefoane mobile

Bulk SMS software-ul pentru BlackBerry Telefoane mobile

Bulk SMS Software-ul pentru telefoane mobile Blackberry facilitează modalitate simplă și rapidă de a trimite SMS-uri legate de publicitate de produs, promovarea serviciilor, alerte de locuri de muncă, campanii de marketing, etc Cel mai bun utilitar de marketing prin SMS ajută întreprinderile să ajungă rapid la clientii tinta si le face conștienți cu privire la produse, servicii, oferte etc SMS-uri mobile suport software difuzare popular folosit modele de smartphone BlackBerry și să ofere soluția de mesagerie SMS instant, fără nici o taxă de abonament lunar sau costuri de instalare.

Bulk SMS software-ul pentru telefon mobil Android

Bulk SMS software-ul pentru telefon mobil Android

Bulk SMS Software-ul pentru Android bazate pe tehnologie telefoane mobile face munca mai usoara ca ofera o cale rapidă de a trimite SMS-uri legate de publicitate de produs, promovarea serviciilor, alerte de locuri de muncă, campanii de marketing, etc, în limba engleză, precum și non-engleză caractere (Unicode). Mobile suport software SMS popular folosit Android modele bazate pe tehnologia Smartphone, inclusiv în principal HTC, Samsung, Sony Ericsson, LG, Motorola, MicroMax și să ofere soluția de mesagerie SMS instant, fără nici o taxă de abonament lunar sau costuri de instalare.

Pocket PC-ul la Mobile vrac Software SMS

Pocket PC-ul la Mobile vrac Software SMS

Software de mesagerie ușor de utilizat, mobil facilitează utilizator pentru a crea și a trimite SMS-uri de grup direct de la bazat pe Windows Pocket PC / PDA la utilizator `s telefoane mobile în durata de timp scurt. Programul oferă mod foarte simplu și inteligent de a difuza personaliza sau SMS-uri de afaceri oriunde în lume. Soluție rapidă și ușor de utilizat mesaje text facilitează utilizatorilor de a păstra cu ușurință în contact cu prietenii, rudele, membrii familiei, colegii, etc subscrise la orice serviciu de rețea de telefonie mobilă (național / internațional).