HomeOther Languages ➔ Malay

Percuma Bulk SMS

Mac Os X Bulk SMS Software

Mac Os X Bulk SMS Software

MAC pukal SMS perisian membantu anda untuk menghantar mesej teks tanpa had dari komputer Mac anda ke senarai nombor telefon menggunakan telefon bimbit dan modem USB. Kami menyediakan perisian pesanan mudah alih yang berbeza untuk menghantar mesej teks kumpulan dari android bimbit, modem USB dan GSM telefon bimbit telefon.

Bulk SMS Software - Profesional

Bulk SMS Software - Profesional

Bulk SMS Software - Profesional yang direka khusus untuk menghantar sms massa dari mana-mana PC kepada pengguna `s nombor telefon mudah alih melalui menggunakan kedua-dua GSM dan berasaskan Windows telefon bimbit. Mudah untuk menggunakan mesej teks alat memudahkan cara yang pantas dan kos efektif komunikasi dengan pelanggan atau pekerja, pelanggan perniagaan, pekerja pejabat, ahli keluarga, rakan-rakan dan lain-lain yang terletak di mana-mana bahagian world.Software menawarkan kelebihan berbanding panggilan lewat telefon dan e-mel yang perkhidmatan dengan menjimatkan masa berharga dan keupayaan untuk menghantar sejumlah besar mesej dalam jangka masa yang singkat.

Pukal Perisian SMS untuk GSM Telefon Bimbit

Pukal Perisian SMS untuk GSM Telefon Bimbit

Sangat dipercayai dan berpatutan pukal perisian sms mengarang dan menghantar beribu-ribu SMS daripada komputer anda dengan menggunakan teknologi GSM berasaskan telefon bimbit. Program yang paling mudah menyediakan cara yang cepat dan cekap untuk menyampaikan mesej pukal kepada individu atau kumpulan dalam jangka masa yang singkat. Program memudahkan pengguna dengan mudah terus berhubung dengan pekerja, rakan-rakan perniagaan, pelanggan, ahli keluarga, rakan-rakan dan lain-lain yang tinggal di mana-mana sahaja di dunia.

Bulk SMS Perisian untuk Windows berasaskan Telefon Bimbit

Bulk SMS Perisian untuk Windows berasaskan Telefon Bimbit

Advance mesej alat memudahkan cara mudah dan cepat untuk menghantar sms yang berkaitan dengan iklan produk, mempromosikan perkhidmatan, amaran pekerjaan, kempen pemasaran, salam bermusim dan banyak lagi. Best sms pemasaran utiliti membantu perusahaan dengan cepat mencapai pelanggan sasaran dan menjadikan mereka sedar tentang produk, perkhidmatan, dan lain-lain menawarkan Bergerak sms siaran perisian sokongan utama tingkap telefon bimbit termasuk HP iPAQ, HTC, Samsung, Panasonic dan kumpulan-kumpulan lain yang popular.

Bulk SMS Software - Multi USB Modem

Bulk SMS Software - Multi USB Modem

Pukal Perisian SMS untuk Modem USB membolehkan anda untuk mengarang dan menghantar nombor pukal mesej teks dari komputer menggunakan modem USB. SMS mesej perisian menyediakan kemudahan untuk menyambung berbilang nombor modem USB dengan komputer atau peranti komputer riba untuk menghantar SMS teks tanpa had dari PC. Bergerak mesej teks program SMS import dan nombor telefon dari excel spreadsheet atau fail teks. Sekarang tidak memerlukan sambungan internet untuk menghantar berbilang nombor mesej teks, hanya menggunakan perisian SMS pukal untuk membuat dan menyiarkan teks SMS kumpulan daripada modem USB PC yang berkaitan.

Bulk SMS Software (Multi-Edisi Device)

Bulk SMS Software (Multi-Edisi Device)

Bulk SMS Perisian membolehkan anda untuk berkomunikasi dengan orang ramai dengan penyiaran mesej teks pukal melalui GSM telefon mudah alih yang berkaitan dengan komputer. PC pukal bimbit mesej teks alat mempunyai keupayaan untuk menghantar beribu-ribu mesej teks melalui GSM teknologi sel berasaskan peranti telefon tanpa sambungan internet. Anda boleh menyambungkan berbilang nombor telefon bimbit GSM dengan komputer untuk menghantar mesej teks secara serentak.

Perisian pukal SMS untuk BlackBerry Telefon Bimbit

Perisian pukal SMS untuk BlackBerry Telefon Bimbit

Bulk SMS Perisian untuk BlackBerry Telefon Bimbit memudahkan cara mudah dan cepat untuk menghantar sms yang berkaitan dengan iklan produk, mempromosikan perkhidmatan, amaran pekerjaan, kempen pemasaran dan lain-lain Best sms pemasaran utiliti membantu perusahaan dengan cepat mencapai pelanggan sasaran dan menjadikan mereka sedar tentang produk, perkhidmatan, tawaran dan sebagainya Bergerak sms penyiaran sokongan perisian popular digunakan model Smartphone Blackberry dan menyediakan penyelesaian segera mesej SMS tanpa sebarang yuran langganan bulanan atau kos persediaan.

Bulk SMS Perisian untuk Android Telefon

Bulk SMS Perisian untuk Android Telefon

Bulk SMS Perisian untuk Android Technology berdasarkan Telefon Bimbit membuat kerja anda lebih mudah menyediakan cara yang cepat untuk menghantar sms yang berkaitan dengan iklan produk, mempromosikan perkhidmatan, amaran pekerjaan, kempen pemasaran dan lain-lain dalam bahasa Inggeris serta bukan-Bahasa Inggeris (Unicode) aksara. Bergerak sms sokongan perisian popular digunakan Android berasaskan teknologi model Smartphone terutamanya termasuk HTC, Samsung, Sony Ericsson, LG, Motorola, Micromax dan menyediakan segera penyelesaian pesanan SMS tanpa sebarang yuran langganan bulanan atau kos persediaan.

Pocket PC ke Mobile SMS Pukal Software

Pocket PC ke Mobile SMS Pukal Software

Mesej yang mudah untuk menggunakan telefon bimbit perisian memudahkan pengguna untuk membuat dan menghantar sms kumpulan terus dari tingkap Pocket PC / PDA kepada pengguna `s telefon bimbit dalam tempoh masa yang singkat berasaskan. Program menyediakan cara yang sangat mudah dan bijak untuk menyiarkan memperibadikan atau sms perniagaan mana-mana sahaja di dunia. Mesej teks penyelesaian yang cepat dan mudah untuk digunakan memudahkan pengguna dengan mudah terus berhubung dengan rakan-rakan anda, saudara-mara, ahli keluarga, kolej dll melanggan mana-mana rangkaian perkhidmatan mudah alih (kebangsaan / antarabangsa).