HomeOther Languages ➔ Macedonian

Слободен Масовно на SMS

Mac OS X Масовно на SMS Софтвер

Mac OS X Масовно на SMS Софтвер

MAC Масовно на SMS софтвер ви помага да испрати неограничен број на текстуални пораки од вашиот Mac компјутер на листата на телефонски броеви за контакт користење на мобилен телефон и USB модеми. Ние нудиме различни мобилен пораки софтвер да испраќа група текст пораки од андроид мобилен, USB модеми и GSM мобилни телефони

Масовно на SMS Софтвер - Стручна

Масовно на SMS Софтвер - Стручна

Масовно на SMS Софтвер - Стручна специјално дизајниран да испрати масата SMS порака од било кој компјутер со корисник `s мобилен број преку користење на двете GSM и Windows базирани мобилни телефони. Лесен-за-користење пораки текст алатка олеснува брз и ефективен начин на комуникација со клиентите или вработените, деловните клиенти, канцеларија вработени, членови на семејството, пријатели и другите наоѓа на кој било дел од world.Software нуди предност во однос на телефонски повици и испраќање услуги од страна на заштеда на драгоцено време и способноста да се испрати голем број на пораки во краток век на време.

Масовно на SMS Софтвер за GSM мобилни телефони

Масовно на SMS Софтвер за GSM мобилни телефони

Highly reliable and affordable bulk sms software compose and send thousands of SMS from your computer with the use GSM technology based mobile phones. Most convenient program provides fast and efficient way to deliver bulk messages to individual or group in short span of time. Program facilitates user to easily stay connected with employees, business partners, clients, family members, friends etc residing anywhere in the world.

Масовно на SMS софтвер за Windows базирани мобилни телефони

Масовно на SMS софтвер за Windows базирани мобилни телефони

Однапред пораки алатка олеснува лесен и брз начин да пратите SMS порака во врска со производот реклама, промоција на услуги, известувања за работа, маркетинг кампањи, сезонски честитки и многу повеќе. Најдобри SMS маркетинг алатка им помага на претпријатијата да брзо целните клиенти и ги прави свесни за производи, услуги, нуди итн мобилен на SMS емитува софтверска поддршка големи прозорци мобилни телефони, вклучувајќи HP IPAQ, HTC, Samsung, Panasonic и други популарни бендови.

Масовно на SMS Софтвер - Мулти USB модем

Масовно на SMS Софтвер - Мулти USB модем

Масовно на SMS Софтвер за USB модем ти овозможува да компонира и да испрати дел број на текстуални пораки од компјутер користејќи USB модем. СМС пораки софтвер обезбедува објект за да се поврзете повеќе броеви на USB модеми со компјутер или лаптоп уред да испрати неограничен број на SMS текстуална од PC. Мобилен текст пораки програма увоз SMS и телефонски броеви од табела во Excel или текстуална датотека. Сега нема потреба од интернет конекцијата за да испраќате повеќе броеви на текстуални пораки, едноставно користете најголемиот дел на SMS софтвер за да се создаде и да се емитува група текст на SMS од USB модем поврзан PC.

Масовно на SMS Софтвер (мулти-уред издание)

Масовно на SMS Софтвер (мулти-уред издание)

Масовно на SMS софтвер ви овозможува да комуницира со луѓето од страна на емитување рефус текстуални пораки преку GSM мобилни телефони поврзани со компјутер. Компјутер на мобилен рефус текстуални пораки алатка има способност да испрати илјадници СМС пораки преку GSM технологија базирана мобилни телефони уред без интернет конекција. Можете да се поврзете повеќе броеви на GSM мобилни телефони со компјутер за да испрати повеќе текстуални пораки истовремено.

Масовно на SMS Софтвер за BlackBerry мобилни телефони

Масовно на SMS Софтвер за BlackBerry мобилни телефони

Масовно на SMS Софтвер за BlackBerry мобилни телефони олеснува лесен и брз начин да пратите SMS порака во врска со производот реклама, промоција на услуги, известувања за работа, маркетинг кампањи итн најдобар смс маркетинг алатка им помага на претпријатијата да брзо целните клиенти и ги прави свесни за производи, услуги, понуди и сл мобилен на SMS емитува софтверска поддршка популарно се користи за Blackberry паметен телефон модели и да се обезбеди инстант СМС пораки решенија без месечна претплата или поставување цена.

Масовно на SMS Софтвер за Андроид мобилен телефон

Масовно на SMS Софтвер за Андроид мобилен телефон

Масовно на SMS Софтвер за Android технологија базирани мобилни телефони направи вашата работа полесна, како да обезбеди брз начин да пратите SMS порака во врска со производот реклама, промоција на услуги, известувања за работа, маркетинг кампањи итн на англиски јазик, како и не-англиски јазик (Unicode) карактери. Мобилен смс софтверска поддршка популарно се користи Андроид технологија базирана паметен телефон модели главно вклучувајќи HTC, Samsung, Sony Ericsson, LG, Motorola, Micromax и да се обезбеди инстант СМС пораки решенија без месечна претплата или поставување цена.

Pocket PC на мобилен Масовно на SMS Софтвер

Pocket PC на мобилен Масовно на SMS Софтвер

Лесен-за-користење мобилен пораки софтвер го олеснува корисникот за да креирате и испратите група смс директно од Windows базирани Pocket PC / PDA на корисникот `s мобилни телефони во кратко време траење. Програмата обезбедува високо едноставен и паметен начин да се емитува персонализирате или бизнис смс насекаде во светот. Брз и лесен за користење текст пораки решение олеснува на корисниците лесно да се задржи во допир со вашите пријатели, роднини, членови на семејството, колеџи и сл претплатени на било кој мобилен сервисна мрежа (национално / меѓународни).