Home / Other Languages / Ingyenes Tömeges SMS

Ingyenes Tömeges SMS

Mac Os X Bulk SMS Software

Mac Os X Bulk SMS Software

MAC Tömeges SMS szoftver segítségével küldhet korlátlan szöveges üzeneteket a Mac számítógépről listájához telefonszámokat mobiltelefon-használat és USB modem. Nyújtunk különböző mobil üzenetküldő szoftver küld csoportos szöveges üzeneteket Android mobil, USB modemek és GSM mobil telefonok

Tömeges SMS Szoftver - Professional

Tömeges SMS Szoftver - Professional

Tömeges SMS Szoftver - Professzionális kifejezetten küldeni tömeges sms bármely PC user `s mobiltelefonszám segítségével a GSM és a Windows-alapú mobiltelefonok. Könnyen használható szöveges üzenetek eszköz megkönnyíti a gyors és költséghatékony módja a kommunikáció az ügyfelekkel vagy alkalmazottak, üzleti ügyfelek, irodai alkalmazottak, a családtagok, barátok és mások található bármely részén a world.Software nyújt előnyt telefonos hívások és e-mailezés szolgáltatások ezzel értékes időt és képes küldeni nagyszámú üzenet egy rövid idő alatt.

Tömeges SMS Szoftver GSM mobiltelefon

Tömeges SMS Szoftver GSM mobiltelefon

Rendkívül megbízható és megfizethető tömeges sms szoftver összeállítását és küldését a több ezer SMS-t a számítógépről a használata GSM technológián alapuló mobiltelefon. A legtöbb kényelmes program gyors és hatékony módja a tömeges üzenetek, az egyéni vagy csoport rövid idő alatt. Program megkönnyíti a felhasználó egyszerűen kapcsolatban maradjon alkalmazottak, üzleti partnerek, ügyfelek, családtagok, barátok, stb tartózkodó bárhol a világon.

Tömeges SMS szoftver Windows alapú mobiltelefonok

Tömeges SMS szoftver Windows alapú mobiltelefonok

Advance üzenetküldő eszköz megkönnyíti egyszerű és gyors módja annak, hogy küldjön sms kapcsolatos termékre reklámokhoz szolgálatok, figyelmeztetések, marketing kampányok, szezonális üdvözletet és így tovább. A legjobb sms marketing típus segíti a vállalkozásokat, hogy gyorsan elérje megcélzott ügyfelek, és teszi őket ismeri termékek, szolgáltatások, ajánlatok, stb Mobile SMS Broadcast szoftvertámogatás nagy ablakok mobiltelefonok beleértve a HP iPAQ, HTC, Samsung, a Panasonic és más népszerű zenekarok.

Tömeges SMS Szoftver - Multi USB Modem

Tömeges SMS Szoftver - Multi USB Modem

Tömeges SMS Szoftver USB Modem segítségével létrehozhat és küldhet nagy számú szöveges üzenetek számítógéphez USB modem. SMS üzenetküldő szoftver lehetőséget biztosít a csatlakozni több számban USB modemek számítógép vagy laptop eszközt küldeni korlátlan szöveges SMS PC-ről. Mobil szöveges üzenetküldő program import SMS és telefonszámokat Excel táblázatkezelő vagy szöveges fájl. Most már nem kell az internet-kapcsolat, hogy küldjön több számot a szöveges üzenetek, egyszerűen használja tömeges SMS szoftvert létrehozni és közvetíteni csoportos szöveges SMS-USB modem csatlakoztatott számítógépről

Tömeges SMS Szoftver (Multi-eszköz Edition)

Tömeges SMS Szoftver (Multi-eszköz Edition)

Tömeges SMS szoftver lehetővé teszi, hogy kommunikálni az emberekkel műsorszórás tömeges SMS GSM mobiltelefon csatlakozik a számítógéphez. PC a mobil tömeges SMS eszközt is képes küldeni több ezer szöveges üzenetek GSM technológia alapú mobiltelefon készülékre anélkül, internet-kapcsolat. Tud-e csatlakozni több számot a GSM mobilok számítógép küld több SMS egyszerre. Tömeges SMS szoftver lehetővé teszi, hogy kommunikálni az emberekkel műsorszórás tömeges SMS GSM mobiltelefon csatlakozik a számítógéphez. PC a mobil tömeges SMS eszközt is képes küldeni több ezer szöveges üzenetek GSM technológia alapú mobiltelefon készülékre anélkül, internet-kapcsolat. Tud-e csatlakozni több számot a GSM mobilok számítógép küld több SMS egyszerre.

Tömeges SMS Szoftver BlackBerry Mobiltelefon

Tömeges SMS Szoftver BlackBerry Mobiltelefon

Tömeges SMS Szoftver BlackBerry Mobiltelefon lehetővé egyszerű és gyors módja annak, hogy küldjön sms kapcsolatos termékre reklámokhoz szolgálatok, riasztások, marketing kampányok, stb A legjobb sms marketing típus segíti a vállalkozásokat, hogy gyorsan elérje megcélzott ügyfelek, és teszi őket ismeri termékek, szolgáltatások, ajánlatok, stb Mobile SMS Broadcast szoftver támogatja népiesen használt Blackberry Smartphone modellek, és azonnali SMS megoldást anélkül, havi előfizetési díj, illetve költség beállítás.

Tömeges SMS szoftver Android mobiltelefon

Tömeges SMS szoftver Android mobiltelefon

Tömeges SMS Szoftver Android technológia alapú mobiltelefonok teszi a dolgát, mint gyors módja annak, hogy küldjön sms kapcsolatos termékre reklámokhoz szolgálatok, riasztások, marketing kampányok, stb az angol és nem angol (Unicode) karakterek. Mobile sms szoftvertámogatás népiesen használt Android technológia alapú okostelefon modellek elsősorban köztük a HTC, Samsung, Sony Ericsson, LG, Motorola, MicroMax, és azonnali SMS megoldást anélkül, havi előfizetési díj, illetve költség beállítás

Pocket PC-Mobile Tömeges SMS Szoftver

Pocket PC-Mobile Tömeges SMS Szoftver

Könnyen használható mobil üzenetküldő szoftver megkönnyíti a felhasználó hozhat létre és küldhet sms csoportot közvetlenül a Windows alapú Pocket PC / PDA user `s mobiltelefonok rövid időtartam. Program a nagyon egyszerű és intelligens módon sugárzott személyre vagy üzleti sms bárhol a világon. Gyors és könnyen használható szöveges üzenetküldési megoldás megkönnyíti a felhasználók számára, hogy könnyedén tarthatja a kapcsolatot barátaival, rokonok, családtagok, főiskola stb jegyzett bármely mobilszolgáltató hálózat (hazai / nemzetközi).