HomeOther Languages ➔ Finnish

Vapaa Bulk SMS

Mac Os X Bulk SMS Software

Mac Os X Bulk SMS Software

MAC Bulk SMS-ohjelmiston avulla voit lähettää rajattomasti tekstiviestejä Maciin luetteloon yhteystiedot matkapuhelimen ja USB-modeemit. Tarjoamme erilaisia ​​mobiiliviestinnän ohjelmisto lähettää ryhmän tekstiviestejä Android, USB-modeemit ja GSM Matkapuhelimen.

Bulk SMS Software - Professional

Bulk SMS Software - Professional

Bulk SMS Software - Professional on suunniteltu erityisesti lähettää massa tekstiviestejä tietokoneen käyttäjän `s matkapuhelinnumero kautta käyttäen sekä GSM-että Windows-matkapuhelimia. Helppo käyttää tekstiviestipalvelu työkalu mahdollistaa nopean ja kustannustehokkaan tavan viestintää asiakkaiden tai työntekijöiden, yritysten asiakkaille, toimisto työntekijät, perheenjäsenet, ystävät ja muut sijaita missä tahansa osassa world.Software tarjoaa etulyöntiaseman puhelin puheluita ja sähköpostitse palvelujen säästää arvokasta aikaa ja kyky lähettää useita viestejä lyhyen ajan.

Bulk SMS-ohjelmiston matkapuhelimiin

Bulk SMS-ohjelmiston matkapuhelimiin

Erittäin luotettava ja edullinen irtotavarana sms-ohjelmisto kirjoittaa ja lähettää tuhansia tekstiviestejä tietokoneen käyttö GSM-teknologiaa hyödyntäviä matkapuhelimia. Kätevin ohjelma tarjoaa nopean ja tehokkaan tavan toimittaa irtotavarana viestejä henkilölle tai ryhmälle lyhyen ajan sisällä. Ohjelma helpottaa käyttäjä voi helposti pysyä yhteydessä työntekijät, liikekumppanit, asiakkaita, perheenjäseniä, ystäviä jne., jotka asuvat missä tahansa maailmassa.

Bulk SMS Software for Windows-matkapuhelimia

Bulk SMS Software for Windows-matkapuhelimia

Advance messaging työkalu mahdollistaa helpon ja nopean tavan lähettää sms liittyvän tuotteen mainos, edistää palvelujen, työpaikkahälytyksiä, markkinointikampanjoita, vuodenaikojen terveisiä ja enemmän. Paras SMS markkinointi-apuohjelman avulla yritykset voivat nopeasti saavuttaa kohdistaa asiakkaille ja tekee niistä tietoisia tuotteista, palveluista, tarjoaa jne. Mobile sms lähetystä ohjelmistotuki suuret ikkunat matkapuhelimia kuten HP iPAQ, HTC, Samsung, Panasonic ja muita suosittuja bändejä.

Bulk SMS Software - Multi USB Modem

Bulk SMS Software - Multi USB Modem

Bulk SMS ohjelmisto USB Modem voit kirjoittaa ja lähettää irtotavarana määrä tekstiviestejä tietokoneeseen USB-modeemi. Tekstiviestit ohjelmisto tarjoaa mahdollisuus liittää useita numeroita USB-modeemit tietokoneen tai kannettavan laitteen lähettää rajattomasti tekstiä tekstiviestejä tietokoneesta. Mobile tekstiviestit ohjelma tuonti SMS ja puhelinnumeroita Excel tai tekstitiedosto. Nyt ei tarvitse internetyhteyttä lähettää useita numeroita tekstiviestejä, voit käyttää irtotavarana SMS-ohjelmisto luo ja lähettää ryhmän tekstin SMS USB-modeemi kytketty tietokoneeseen.

Bulk SMS Software (Multi-Device Edition)

Bulk SMS Software (Multi-Device Edition)

Bulk SMS-ohjelmiston avulla voit kommunikoida ihmisten kanssa lähettämällä irtotavarana tekstiviestejä matkapuhelimiin liittyvät tietokoneen. PC mobiili irtotavarana tekstiviestit työkalu on kyky lähettää tuhansia tekstiviestejä GSM-tekniikkaan perustuvia matkapuhelimia laitetta ilman internetyhteyttä. Voit liittää useita numeroita GSM puhelimissa, joissa tietokone lähettää useita tekstiviestejä samanaikaisesti.

Bulk SMS-ohjelmisto BlackBerry Mobile Phones

Bulk SMS-ohjelmisto BlackBerry Mobile Phones

Bulk SMS-ohjelmisto BlackBerry Mobile Phones mahdollistaa helpon ja nopean tavan lähettää sms liittyvän tuotteen mainos, edistää palvelujen, työpaikkahälytyksiä, markkinointikampanjat jne. Paras SMS markkinointi-apuohjelman avulla yritykset voivat nopeasti saavuttaa kohdistaa asiakkaille ja tekee niistä tietoinen tuotteet, palvelut, tarjoukset jne. Mobile sms lähetystä ohjelmistotuki kansa käyttää BlackBerry Smartphone mallit ja tarjoavat välittömän tekstiviestit ratkaisun ilman kuukausimaksua tai setup kustannuksia.

Bulk SMS Software for Android Matkapuhelin

Bulk SMS Software for Android Matkapuhelin

Bulk SMS ohjelmisto Android Tekniikka perustuu Mobile Phones työsi helpommaksi kuin tarjota nopea tapa lähettää sms liittyvän tuotteen mainos, edistää palvelujen, työpaikkahälytyksiä, markkinointikampanjat jne. Englanti sekä ei-Englanti (Unicode-merkit). Mobile sms ohjelmistotuki kansa käyttää Android teknologiaan perustuvia älypuhelinmallia pääasiassa myös HTC, Samsung, Sony Ericsson, LG, Motorola, MicroMax ja tarjoavat välittömän tekstiviestit ratkaisun ilman kuukausimaksua tai setup kustannuksia.

Pocket PC Mobile Bulk SMS Software

Pocket PC Mobile Bulk SMS Software

Helppo käyttää mobiiliviestinnän ohjelmisto helpottaa käyttäjä voi luoda ja lähettää ryhmän tekstiviestejä suoraan Windows-pohjainen Pocket PC / PDA käyttäjän `s matkapuhelimet lyhyen keston. Ohjelma tarjoaa erittäin yksinkertainen ja fiksu tapa lähettää muokata tai yrityksen tekstiviesti kaikkialla maailmassa. Nopea ja helppokäyttöinen tekstiviestit Ratkaisu helpottaa käyttäjät voivat helposti pitää yhteyttä ystävät, sukulaiset, perheenjäsenet, oppilaitokset jne tilannut mitään mobiili palveluverkoston (kansallinen / kansainvälinen).