Home / Other Languages / SMS Bulk falas

SMS Bulk falas

Mac Os X Massen-SMS Software

Mac Os X Massen-SMS Software

Shumë të besueshme dhe të përballueshme pjesa më e madhe software SMS kompozoj dhe dërgoj mijëra SMS nga kompjuteri juaj me përdorimin e telefonave celular bazuar teknologji GSM. Programi më praktike ofron një mënyrë të shpejtë dhe efikase për të dërguar mesazhe pjesa më e madhe për individ ose grup kohe të shkurtër. Programi lejon përdoruesit të lehtë të mbajtur në kontakt me punonjësit, partnerët e biznesit, klientët, anëtarët e familjes, miqtë, etj që jetojnë kudo në botë.

Bulk SMS Software - Profesionale

Bulk SMS Software - Profesionale

Shumë të besueshme dhe të përballueshme pjesa më e madhe software SMS kompozoj dhe dërgoj mijëra SMS nga kompjuteri juaj me përdorimin e telefonave celular bazuar teknologji GSM. Programi më praktike ofron një mënyrë të shpejtë dhe efikase për të dërguar mesazhe pjesa më e madhe për individ ose grup kohe të shkurtër. Programi lejon përdoruesit të lehtë të mbajtur në kontakt me punonjësit, partnerët e biznesit, klientët, anëtarët e familjes, miqtë, etj që jetojnë kudo në botë.

Bulk SMS Software për telefonat mobil GSM

Bulk SMS Software për telefonat mobil GSM

Shumë të besueshme dhe të përballueshme pjesa më e madhe software SMS kompozoj dhe dërgoj mijëra SMS nga kompjuteri juaj me përdorim teknologjinë GSM bazuar telefonat celular. Programi më i përshtatshëm ofron mënyrë të shpejtë dhe efikase për të dhënë mesazhe pjesa më e madhe të individit apo grupit në hapësirë ​​të shkurtër kohe. Programi i lehtëson përdorues të lehtë të qëndrojnë të lidhur me punonjësit, partnerët e biznesit, klientët, anëtarët e familjes, miqtë etj që banojnë kudo në botë.

Bulk SMS Software për telefonat e bazuar Windows Mobile

Bulk SMS Software për telefonat e bazuar Windows Mobile

Software fuqishme dhe të gjithanshëm të dizajnuara për të mesazheve tekst texting masivisht nga një standalone PC / laptop për një përdorues telefon celular `s të gjithë përmes Windows PC Pocket Powered telefonave mobil. Fund-te-fund zgjidhje celular mesazheve ju lejon të shpejt të shpërndajnë sasi të mëdha kombëtare dhe ndërkombëtare SMS pa kërkuar portë në internet.

Bulk SMS Software - USB Multi modem

Bulk SMS Software - USB Multi modem

Bulk SMS Software për Modem USB ju lejon të kompozoj dhe dërgoj numrin e mesazheve tekst pjesa më e madhe në kompjuterin tuaj duke përdorur një modem USB. SMS mesazheve software ofron objektit për të lidhur numrat e shumta të modems USB me kompjuter apo pajisje të lëvizshme për të dërguar tekstet e pakufizuar SMS nga PC. Mobile Messaging SMS Text importit dhe numrat e telefonit Excel spreadsheet ose një skedar teksti të programit. Tani nuk ka nevojë për lidhjen e internetit për të dërguar numrat e shumta të mesazheve tekst, vetëm përdorni pjesa më e madhe software SMS për të krijojë dhe të shpërndajë SMS tekst grup i lidhur modemin USB PC.

Bulk SMS Software (Multi-Device Edition)

Bulk SMS Software (Multi-Device Edition)

Bulk SMS Software ju lejon të komunikojnë me njerëz përmes përhapjen e mesazheve tekst pjesa më e madhe nëpërmjet GSM telefonat celular të lidhur me kompjuterin. Tool PC celular mesazheve tekst pjesa më e madhe ka aftësinë për të dërguar mijëra mesazhe me tekst duke përdorur GSM pajisjen me bazë teknologjinë pa telefonat celulare lidhjen e internetit. Ju mund të lidheni numrat e shumta mobile GSM në kompjuter për të dërguar mesazhe me tekst në të njëjtën kohë.

Bulk SMS Software për Blackberry Mobile Phones

Bulk SMS Software për Blackberry Mobile Phones

Bulk SMS Software për BlackBerry Mobile Phones lehtëson mënyrë të shpejtë dhe të lehtë për të dërguar SMS në lidhje me reklamat produktit, promovimin e shërbimeve, alarme punë, fushatat e marketingut, etj miri utility sms marketingut ndihmon bizneset shpejt të arrijë klientët e synuar dhe i bën ata të vetëdijshëm në lidhje me prodhimet, shërbimet, ofertat e softuerit etj Asistencë për Celular sms transmetimit modele të përdorura zakonisht e BlackBerry smartphones ofrojnë zgjidhje të menjëhershme SMS dhe mesazheve me asnjë tarifë abonimit mujor ose koston e instalimit.

Bulk SMS Software pour téléphone portable Android

Bulk SMS Software pour téléphone portable Android

Bulk SMS Software për telefonat mobil Android të bazuar në teknologjinë për të bërë punën tuaj më të lehtë se sa sigurimin e shpejt të dërgoni SMS në lidhje me reklamat produktit, promovimin e shërbimeve, alarme punë, fushatat e marketingut, etj në anglisht dhe jo-English (Unicode) karaktere. Sms software mbështetje për Celular përdoren zakonisht Android-bazë të teknologjisë, duke përfshirë modele të smartphones kryesisht HTC, Samsung, Sony Ericsson, Samsung, Sony Ericsson, Micromax dhe të ofrojë zgjidhje të menjëhershme SMS mesazheve me asnjë tarifë abonimi mujore ose kosto instalimit.

Pocket PC në celular software SMS Bulk

Pocket PC në celular software SMS Bulk

Programi Bulk mail-i është shumë i dobishëm për profesionistët të cilët janë udhëtarët e shpeshtë dhe duan të komunikojnë me klientët e tyre në më të lehtë dhe më të shpejtë. Mobile sms mjet transmetimi lehtëson për të menjëherë të arrijë klientët e synuar të kihet duke dërguar mesazhe me tekst pa kërkuar ndonjë lidhje interneti. Dobi e fuqishme në çast dorëzojë SMS pjesa më e madhe të numrit të zgjedhur ose grup i madh me disa klikime dhe ndihmon për të marrë një kohë të shpejtë dhe të vlefshme, ndërsa vendosja e kontakteve me njerëz të përgjigjen.